ASVO OG FASVO VALGTE BRUKTE KJØRETØY

PAXSTER ER NORSK, SMART OG MILJØVENNLIG

sarpsborg asvo paxster

For den supre gjengen i Sarpsborg ASVO har Paxsteren blitt et viktig arbeidsverktøy

I dag brukes Paxster av Sarpsborg ASVO og FASVO,  matervaredistributører, vaktmestere, håndverkere og en rekke andre som trenger et moderne og grønt kjøretøy i urbane områder. Paxsteren er også et velkjent kjøretøy hos flere av de store internasjonale logistikkselskapene.

Flere og flere har bærekraft på agendaen, noe som også gjelder FASVO og Sarpsborg ASVO. Sirkulærøkonomien har fått et enda større fokus enn tidligere. Ved å kjøpe brukte Paxstere sparte de ikke bare penger, men de bidrar også til en betydelig reduksjon i utslipp, noe som gir en enorm miljøgevinst. 

"Paxster er et godt verktøy som hjelper oss i hverdagen, rett og slett. Den gjør arbeidsdagen vår enklere".

NYTT LIV TIL BRUKTE KJØRETØY

FASVO jobber med å tilrettelegge arbeid for mennesker med ulike utfordringer og bruker Paxster i sitt daglige arbeid.

Etter 4-6 år på veien hos våre nybilkunder, kjøper vi tilbake utvalgte Paxstere og tar de gjennom vår unike re-produksjonsprosess. 

Kjøretøyene demonteres til hver minste skrue og mutter, og hver komponent blir nøye overhalt. Deretter bygges kjøretøyene opp etter siste standard og levetiden forlenges  betraktelig. Alle 2ndDrive kjøretøy oppfyller gjeldende standarder innenfor sikkerhet, pålitelighet og utseende, er utstyrt med de nyeste tilkoblingsfunksjonene og selges med en solid garanti. 

Du kan lese mer om 2ndDrive produktene her.

«Som mange andre, har også vi et ønske om å fokusere på bærekraft og derfor ønsket vi et miljøvennlig kjøretøy som våre ansatte kunne kjøre selv»

SE FILMEN:
SLIK BYGGER VI BRUKTE KJØRETØY

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Paxster 2ndDrive kjører du fra fylte 16 år med Mopedbilførerkort (AM147) eller fra 18år med ordinært førerkort klasse B. 

Paxster 2ndDrive går i maksimalt 45 km/t. 

Hos Paxster opererer vi med realistiske rekkevidder. Når du kjøper en 2ndDrive kan du velge mellom 60, 70, eller 80 km realistisk rekkevidde. 

Ja, prisene er inkludert MVA. 

EN ENKEL TOTALLØSNING

EN ENKEL TOTALLØSNING

Våre kjøretøy leveres hjem til deg i samarbeid med Bring Cargo (Nordland, Troms og Finnmark) eller direkte via våre serviceteknikere.

Til tross for at Paxster er svært enkel å kjøre får alle våre kunder grundig opplæring i korrekt bruk. Vi vil at du skal føle deg trygg på bruken og våre servicemedarbeidere er flinke til å gi opplæring og besvare spørsmål underveis.

Om du bor i Nordland, Troms eller Finnmark vil egen avtale om opplæring måtte inngås.

Ved overlevering av kjøretøyet bistår vi med montering av din lader. Montering av lader krever at du har et 230V stikk i nærheten av der kjøretøyet skal oppstilles, ute eller inne. Laderen monteres på vegg og kobles til et ordinært 230v stikk.

Paxster AS har et landsdekkende serviceapparat (egen ordning for Nordland, Troms og Finnmark). Våre serviceteknikere kommer «dit du er» uten ekstra kostnad og utfører alle typer service og vedlikehold på stedet. Dette gjør at du slipper å frakte kjøretøyet til et verksted.

Service bestiller du enkelt på telefon 4770 1100 og våre teknikere er normalt på plass innen 24-48 timer (raskere ved behov).

Vi tilbyr en rekke ulike finansieringsalternativer og kan skreddersy en løsning som passer din økonomi.

Full kasko fra IF forsikring begynner for mange godt under 100-lappen per mnd., avhengig av bonusnivå, alder og kjørelengde. 

SIKKERHET

SIKKERHETSBELTE

Våre kjøretøy leveres med sikkerhetsbelte som gjør at man sitter trygt og godt i kjøretøyet. Alle kjøretøy innehar en Europeisk typegodkjenning som betyr at vi tilfredsstiller alle gjeldende sikkerhetskrav. 

DØDMANNSBRYTER

Kjøretøyet merker om du sitter på setet, omtrent slik en dødmannsknapp fungerer på en påhengsmotor. På nyere modeller er denne også koblet mot håndbrekket på en smart måte. 

STABILITET

Mange tenker ved første øyekast at dette er en “veltepetter”. Det er imidlertid ikke riktig. Med over 3000 kjøretøy på veien, som går i snitt 7 timer hver eneste dag, har vi sjeldent opplevd at en Paxster velter. Teknikk ombord jobber aktivt for å forebygge slike hendelser. 

BYGGET FOR NORDISK KLIMA

“Mange av våre sjåfører er ute lenge før brøytebilene har kommet, eller mens snøen daler ned. Alle våre førere er enige om at Paxster er svært god på vinterføre"
posten-norge-driving-paxster-during-winter
Marianne Romsdal
Budleder

Velg mellom kvalitets vinterdekk (pigg eller piggfritt). I kombinasjon med et lavt tyngdepunkt og høyt marktrykk over bakakslingen får kjøretøyet utmerkede veigrep på norsk vinterføre. 

Paxster har mange kunder, blant annet på Grønnland, i Nord-Norge, i de Østerriske alpebyene og på New Zealand. Samtlige bekrefter at kjøretøyet er velegnet på vinterføre!

When equipped with quality winter tires, the low center of gravity and high ground pressure over the rear axle gives the vehicle excellent traction. Many of our customers rely on this vehicle to get the job done, year-round, in all weather conditions.

Våre kvalitets Lithium-Ion batterier er bygget spesielt for å fungere optimalt under nordiske forhold. Det betyr at batteriet er ekstra godt isolert slik at vi gjenvinner varme fra lading og utlading. I tillegg er det integrerte varmekabler i batteriet som styres av laderen og BMS. 

  • Oppvarmede håndtak: Velg våre oppvarmede håndtak som produseres av verdens ledende hotgrip-produsent: Oxford. 
  • Skreddersydd ulltrekk: Våre 100% ulltrekk gir optimal kjørekomfort på vinterføre. Enkelt å ta av og på, og egnet for maskinvask.  
  • Vindavvisere: Spoilere langs hver side av vindskjermen leder fartsvinden bort fra kabinen. 

Alle kjøretøy har integrerte varmetråder i frontruten som gjør det enkelt å fjerne evet dugg og is. 

LES MER OM 2ndDRIVE

Sidene er på engelsk.