Service og Assistanse

En garanti som betrygger

En garanti for deg

Vi i Paxster ønsker at du skal kunne nyte fordelene ved ditt nye kjøretøy helt bekymringsfritt. Derfor blir hver eneste Paxster levert fra fabrikken fulgt av en pan-Europeisk garanti. Dersom det skulle oppstå mekaniske eller elektriske / elektroniske feil vil en autorisert tekniker reparere eller erstatte de berørte delene kostnadfritt, i tråd med våre vilkår.

PÅ ET BLUNK:

Vår garanti til deg

2 år kjøretøysgaranti*

Dersom du opplever feil som følge av material- eller produksjonssvakheter vil vi repararere og erstatte dette kostnadsfritt i garantiperioden. Denne garantien dekker dine 2 første år av eierskapet.

3 år på drivverk og EV-system*

Noen av de mest kostbare komponentene på moderne elbiler finner du i drivverket og EV-systemet. Derfor tilbyr vi en forlenget garanti på disse delene.

5 år batterigaranti*

LFP-batteriet er en viktig del av din Paxster. Enhver materialsvakhet vil bli kostnadsfritt tatt hånd de første 5 årene fra kjøretøyet er nytt. Gradvis kapasitetstap over tid er normalt, og derfor ikke dekket.

5 år rustbeskyttelse*

Vi velger de beste leverandørene av metall og rustbeskyttelse til våre chassis. Merk at karosseriet er av ABS plast. Skulle du imidlertid oppleve gjennomrusting på ditt kjøretøy i løpet av de første 5 årene vil vi erstatte de berørte delene.

*Egne vilkår gjelder i Norge. Denne garantien fratar deg ikke noen av dine rettigheter i henhold til Norsk lovgivning (Kjøpsloven / Forbrukerkjøpsloven). Punktene over er ment for næringskunder, og for privatunder gjelder egne vilkår. 

Slik leverer vi bekymringsfri service

Lær hvordan vi leverer bekymringsfri service og minimerer nedetid her. 

Vil du utforske mer?

Jeg vil konfigurere min Paxster