Spesialbygg - Optimale løsninger for dine behov.

Kundetilpasninger

Løsninger for deg

Skreddersøms-avdelingen (Special Build) representerer spydspissen i vårt kundefokus. Våre kunders behov er like forskjellig som bransjene og industriene i seg selv.

PÅ ET BLUNK:

Hvordan fungerer dette?

Finne de rette løsningene

Vi diskuterer dine målsetninger samtidig som vi trekker på bred erfaring og kompetanse for å avdekke de beste løsningene. Vi blir enige om en preliminær løsningsskisse.

Løsningsforslag

Vi begynner å jobbe med et konkret løsningsforslag du kan ta stilling til. Når dette er klart vil du få overlevert underlag som forenkler din beslutningsprosess.

Skreddersøm i praksis

Når løsningen er godkjent begynner våre eksperter å tilpasse din løsning for ett eller flere kjøretøy. Ved behov vil vi også tilby opplæring, manualer og øvrig dokumentasjon nødvendig.

Utforsk ideer

Brann og Redning

En løsning for industriparker, større produksjonsbedrifter, tunneller og andre lokale utrykningsfunksjoner. 

Mat og Drikketransport

En løsning hvor lasteskapet deles i to, hvor den ene delen er nedkjølt og den andre er oppvarmet. Dette sikrer at produktene ankommer slik de forlot butikken. 

Hygienisk interiør

En løsning hvor skapet er kledd i rustfritt stål for å transportere rå mat i blant annet dyreparker. Løsninger gjør det raskt og enkelt å spyle / vaske skapet innvendig. Det er også et eget sluk for avrenning i gulvet.  

Skiltgjenkjenningsteknologi

Vi samarbeider med GiantLeap Technology for å tilby kamerateknologi som drives med strøm fra hovedbatteriet. Resultatene vises på et stor skjerm foran føreren. 

Varsellys

Kunden ønsket en løsning hvor varsellamper ble aktivert når kjøretøyet hadde stanset og føreren forlot setet. 8 kraftige LED-barer ble montert på kjøretøyet, koblet til dødmannsknappen i setet. Løsningen kan aktiveres og deaktiveres med en egen bryter på styret. 

Mobil Batteri-bank

Mobile rescue vehicle, with 3×2,5kW inverters allows for charging stranded EVs @ 40km per hour or power industrial equipment. It also allows for fast-charging at Type 2 stations.