SECOND-DRIVE APPROVED PROGRAMME

Trygg brukthandel fra fabrikk

Gjennom vårt Second-Drive bruktbilprogram får du tryggheten fra en omfattende fabrikkgaranti. Våre beste teknikere har utført grundig testing slik at din Paxster er klar for mange år til på veien. Når du ønsker et rimelig alternativ uten å inngå kompromisser på kvalitet velger du et kjøretøy fra Paxster Second-Drive..

PÅ ET BLUNK:

Fordeler med Second-Drive

12 måneder garanti*

Våre forpliktelser ovenfor deg tar ikke slutt når du har kjøpt en Paxster. Alle Second-Drive kjøretøy leveres med en omfattende garanti som beskytter og tar vare på din invetering.

24 måneder batterigaranti*

Vi gir deg ytterligere sikkerhet for batteripakken. Alle Second-Drive kjøretøy kommer også med en svært god batterigaranti som hjelper deg dersom du skulle få utforutsette problemer med batteriet.

12 måneder service inkludert*

For å gjøre en hektisk hverdag litt enklere, har vi allerede utført intervallservice når du overtar kjøretøyet.

Flere fordeler:

* 12 måneder garanti opp til 15.000 km. 24 måneder batterigaranti opp til 30.000 km. Landespesifikke betingelser kan gjelder. 12 måneder vedlikeholdsfritt bilhold opp til 10.000km.

Second-Drive

Kjøretøyene i Second-Drive programmet er i all hovedsak utvalgte returkjøretøy fra Paxster sin flåte av kort- og langtidsutleide kjøretøy, eller kjøretøy tilbakekjøpt av nybilkunder etter endt periode. Disse har vært jevnlig vedlikeholdt av Paxsters' egne serviceteknikere siden første levering. Den sømløse kjøretøys- og servicehistorikken kombinert med en grundig inspeksjon når kjøretøyet returneres betyr at Paxster utelukkende velger de beste kjøretøyene til å inngå i Second-Drive flåten.

Hver Paxster blir individuelt restaurert med en høy andel nye komponenter, og alltid basert på våre mest oppdaterte kvalitetsstandarder. Når den er ferdig påføres merket "Godkjent Second-Drive" for å signalisere kvalitet og trygghet. Dette merket er en internasjonal standard som garanterer deg at enhver bruktbil fra Paxster leverer den samme gode ytelsen.

Omfattende restaurering

Når et kjøretøy har fullført den opprinnelige leie / eie perioden overføres eierskapet tilbake til Paxster etter avtale. Kjøretøyet transporteres deretter til det nærmeste Restaureringssenteret hvor prosessen begynner.

Paxster AS drifter i øyeblikket to Restaureringssentere, i Hamburg, Tyskland og Sarpsborg, Norge.

I henhold til fabrikkens strenge kvalitetsstandarder, gjennomfører kvalifiserte teknikere en grundig vurdering av hele kjøretøyet og identifiserer områder og komponenter som trenger utbedring.

Et høyt antall komponenter blir byttet ut, oppgradert eller restaurert. Vi benytter utelukkende originale reservedeler gjennom hele prosessen. 

Restaureringsprosessen er designet slik at den imøtekommer våre krav til kvalitet og finish. Dette garanterer deg som kjøper et kjøretøy som ser, føles og yter omtrent som en helt ny Paxster. 

For å ivareta trygg og pålitelig drift blir både batteri og lader nøye kontrollert. Som et ledd i denne inspeksjonen kjøres full diagnose av BMS, lade og utladingshistorikk og en kapasitetstest. Alle funn journalføres i ditt kjøretøys digitale servicelogg. 

Alle kjøretøy blir grundig vasket og polert slik at de fremstår fra sin beste side når du overtar.  

Det er også i denne fasen vi plasserer kvalitetsmerket "Godkjent Second-Drive". En trygghet for deg. 

I likhet med vår produksjon av nye kjøretøy, gjennomgår også Second-Drive kjøretøyene den samme "pre-delivery" inspeksjonen. Dette inkluderer en 100-punkts sjekkliste, 45 minutter på rullende landevei og testkjøring av kvalifiserte teknikere. Alt for å sikre et optimalt sluttprodukt. 

BARE FOR DEG

Godkjent tilbehør

Når du kjøper et Second-Drive kjøreøty fra Paxster kan du velge blant et stort sortiment av tilbehørsprodukter. F.eks. oppvarmede håndtak, ryggekamera, vindavvisere, saltrekk m.m. Du kan også få tilkoblede tjenester gjennom PaxsterConnect. Det meste av tilbehøret har oså 2 års garanti.

Med øyne i nakken

Høyytelses Twin-LED

Returnere et kjøretøy?

Benytt skjemaet under til å fylle ut en returforespørsel. En av våre medarbeidere vil straks ta kontakt med deg for å godkjenne returen.