Elektriske kjøretøy

Vi lager elektriske kjøretøy for den moderne virksomheten. Redesignet i 2020 for pålitelig, kostnadseffektiv og produktiv bruk i bymiljøer og tettbygde områder. Med en lastekapasitet fra 1m3 til 2,15m3 og økt nyttelast fra 200 til 240kg er alt tilrettelagt for en produktiv arbeidsdag.

Produktivitet

Rask og smidig, kompakt design og optimale løsninger for håndtering av last gir deg klasseledende produktivitet. Våre kunder oppnår 15-50% økning.

Ergonomi

Konstruert for det arbeidende menneske. Uforstyrret oversikt, komfortabel sittestilling, lett og gå ut og inn, enkel håndtering av last. Dette er bare noen av de mange fordelene vi har designet inn i kjøretøyet.

Image

Våre kjøretøy er med å forme den moderne byen, ettersom flere og flere oppdager fordelene med å kjøre Paxster. Bygg merkevareoppmerksomhet og image med Paxster.

Fremtidsrettet

Urban logistikk og mobilitet gjennomgår enorme endringer. Autonome løsninger, eksplosjon i e-handel, digitalisering, byer i endring og nye miljøkrav. Med våre produkter er du alltid forberedt på å møte denne fremtiden.

Generasjon 2.2.

Paxster Cargo 2020

240 kg nyttelast

1250l volum

Generasjon 2.2.

Paxster Delivery 2020

240 kg nyttelast

1000l volum

XL-platform

Paxster XL 2020 - CONCEPT

Nyttelast TBD 

2150l volum

Trike platform

Paxster Trike CONCEPT

Nyttelast TBD 

Volume TBD