Service og Vedlikehold

Vi liker ikke ekstra styr

Service og Vedlikehold

For at du skal kunne fokusere på det som er viktig for deg tilbyr vi skreddersydde servicetjenester etter ditt behov, enten du har én eller mange. Vår målsetning er å forhindre kostbar nedetid og ekstra styr. Vi tilbyr alt fra en enkelt kilde, så du kan være sikker på at hvert eneste produkt, reservedel og reparasjon utføres i tråd med våre kvaltietskrav.

PÅ ET BLUNK:

Fordeler med Paxster Service

On-site / Hjemme- service

Enkelte merker tilbyr nå opphenting og levering, men vi tar det et skritt lenger og sender våre teknikere til deg - der du er. Slik tilbyr vi bekymringsfri service.

Vi minner deg på det som er viktig

Tid er mangelvare. Vi vil at du skal fokusere på det som er viktig for deg. Å huske når ditt kjøretøy skal på service, eller om du har glemt å sette den på lading er ikke noe du bør bekymre deg over. Vi sier fra!

Lavt servicebehov

Vi har vel alle hørt at elektriske kjøreøty trenger lite service. Det gjelder selvsagt også Paxster. Hvis du abbonerer på Paxster Connect (tilkoblede tjenester) skal kjøretøyet kun ha 10timer med en av våre teknikere i løpet av 96 måneder.

Kundeservice / Support

Intervallservice

Vedlikeholdsplanen for ditt kjøretøy gir deg en rekke fordeler. Når en av våre kompetente teknikere utfører service vil vi proaktivt avdekke problemer, utføre forbyggende vedlikehold og implementere oppgraderinger i tråd med oppdaterte spesifikasjoner. I bytte får du et kjøretøy som er både pålitlig og kostnadseffektivt. 

Reparasjonsservice / Forsikring

Når du tar kontakt vil vi sende en av våre kompetente serviceteknikere til deg. Våre teknikere er utstyrt med diagnoseutstyr og mulighet for fjerndiagnose og jobber med et moderne rapporteringsverktøy. Våre servicebiler har til envher tid et omfattende lager av originale reservedeler slik at vi vil være i stand til å løse de fleste problemer umiddelbart og dermed også redusere din nedetid. Våre teknikere utfører også skadeevalueringer. 

Håndtering av feil

Dersom det mot formodning skulle oppstå et kvalitetsproblem og din Paxster trenger service, behøver du ikke ta med kjøretøyet til et servicepunkt. Book en tid som passer for deg, så vil vi sende en tekniker dit du er, uten ekstra kostnader.

Paxster Originale Reservedeler

For å kunne levere den beste servicen har vi investert i et nytt distribusjonssenter i Tyskland som forsyner alle våre europeiske kunder og serviceteknikere over-natt. I Norge sendes delene direkte fra fabrikkens reservedelsavdeling til din nærmeste tekniker. 

Vi benytter utelukkende originale reservedeler i utførelsen av serviceoppdrag. Bruk av uoriginale deler kan medføre uhell og skader, samt medføre ekstra kostnader.

Vil du utforske mer?

En garanti som betrygger