Karierre

Paxster AS er en voksende aktør innenfor bærekraftig mobilitet og varetransport i by. Som arbeidsgiver tilbyr vi utmerkede muligheter innenfor et bredt spekter av proffesjonelle fagdisipliner.

Hver eneste dag benyttes våre kjøretøy til å flytte tusenvis av brev, aviser, pakker, matvarer og mennesker i byer over hele verden. Vi er en av de ledende leverandørene av kjøretøy for urban mobilitet og varetransport, og støtter våre kunder i alle faser - fra planlegging og skreddersøm til ettermarked og finansieringstjenester. Og vi glemmer aldri at det er våre dedikerte medarbeidere som danner grunnlaget for suksess. Hos Paxster forventer vi at alle bidrar til en kultur preget av åpenhet, integritet og gjensidig respekt.

Paxster AS holder til i Sarpsborg, Viken. Her ligger selskapets hovedkvarter, med utvikling, produksjon og logistikk. Vi er tilstede i mer enn 20 forskjellige land.

Ledige stillinger

Leter du etter den perfekte jobben som matcher dine kvalifikasjoner og ambisjoner? Se våre åpne stillinger.

NEW

Elektroingeniør

Karriere FAQ

Klikk "Les mer" på stillingen i oversikten over for å se detaljene. 

Finn den rette kontaktpersonen HER. Hvis du er usikker, kontakt Fabrikksjef Arnstein Klevmoen. 

Ja, det kan du. Send den til post@paxster.no, så vil vi ta vare på den til senere. Dersom du skulle kommer over en utlyst stilling, uten at vi har kontaktet deg, kan du gi oss beskjed på kontaktskjema eller Chat.

YouTube: Paxster Produksjon