En ny standard for urban mobilitet 

DIN ULTIMATE FORRETNINGSPARTNER

Fremtidssikker urban mobilitet

Elektrisk + Produktivitet = Paxster

Effektive prosesser er avgjørende for suksess. Mye tid går tapt som følge av lite egnede arbeidsverktøy. Effektive mobilitetsløsninger i urbane byer og nærområder er vår lidenskap, og vi bruker all vår tid på å sikre at de verktøyene vi leverer, fungerer optimalt uavhengig av bransje eller forretningsstørrelse.

På et øyeblikk:

Fordeler med Paxster

REDUSERTE DRIFTSKOSTNADER

Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til elektrisk bil. Våre modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold.

REDUSERT FOTAVTRYKK

Null utslipp. Null støy. Egnet for hektiske bymiljøer. Klasseledende lavt energiforbruk på nær halvparten av en ordinær elektrisk varebil og produsert i Norge med ren energi. Kan det bli bedre?

ØKT PRODUKTIVITET

Dette er ikke en påstand, men et testet og verifisert faktum. Våre kunder sparer mellom 15% - 40% av tiden de bruker når de skifter til et formålsdesignet kjøretøy som Paxster. Det er derfor vi fortsatt er her. La oss hjelpe meg på samme måte!

FORNØYDE SJÅFØRER, STERK MERKEVARE

Våre sjåfører elsker Paxsterne sine. Og det samme gjør de som går forbi. Våre kjøretøy er bygget med det arbeidende menneske som rettesnor, for å redusere slitasje, overanstrengelser og unødvendige oppgaver. Og for å fange folks oppmerksomhet.

Bildegalleri

Previous
Next

Hva sier kundene våre?

Hvem er vi?

Fra vårt hovedkontor i Sarpsborg designer og produserer vi verdens beste, helelektriske kjøretøy for urban mobilitet og logistikk. Vi følger den typiske Skandinaviske stilen med enkle og funksjonelle løsninger. Vi fokuserer på ditt sluttresultat og holder alt annet på et absolutt minimum. Men vi er så mye mer enn det. Med mange års erfaring fra å jobbe med ledende kunder, fagforeninger, importører og lovgivende organer er vi en kunnskapsrik partner med glødende interesse for din sukssess.

Tilkoblede tjenester

Få tilgang til din Paxster, eller flåte med Paxstere (og andre kjøretøy) via web eller app. Motta skreddersydde varsler, nyttiggjør deg av fjerndiagnose, hendelsesforløp ved uhell, avansert geo-fencing og mye mer. Bruk den informasjonen du skaper til produktive formål!  

Jeg vil konfigurere min Paxster

Utforsk ekte skreddersøm