SMALL FOOTPRINT

BIG IMPACT

Si hei til den nye, helelektriske Paxster Cargo 

SMALL FOOTPRINT

BIG IMPACT

Si hei til den nye, helelektriske Paxster Cargo 

LAVERE DRIFTSKOSTNADER

Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Våre modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold.

REDUSERT FOTAVTRYKK

Null utslipp. Null støy. Egnet for hektiske bymiljøer. Klasseledende lavt energiforbruk på nær halvparten av en ordinær elektrisk varebil og produsert i Norge med ren energi. Kan det bli bedre?

ØKT PRODUKTIVITET

Dette er ikke en påstand, men et testet og verifisert faktum. Våre kunder sparer mellom 15% - 40% av tiden de bruker når de skifter til et formålsdesignet kjøretøy som Paxster. Det er derfor vi fortsatt er her. La oss hjelpe meg på samme måte!

FORNØYDE SJÅFØRER, STERK MERKEVARE

Våre sjåfører elsker Paxsterne sine. Og det same gjør de som går forbi. Våre kjøretøy er bygget med det arbeidende menneske som rettesnor, for å redusere slitasje, overanstrengelser og unødvendige oppgaver. Og for å fange folks oppmerksomhet.

Fremtidssikker urban mobilitet

Med våre kjøretøy og spisskompetanse innen logistikk og urban mobilitet hjelper vi deg med å få jobben gjort.

Du er i godt selskap

Vi er stolte av våre kunder og de enestående resultatene de oppnår med Paxster. Gjennom tette samarbeid og en genuin interesse for din virksomhet skaper vi verdi, helt fra første prøvekjøring til skreddersøm, opplæring og service. Med Paxster er du i samme selskap som noen av verdens største flåtekunder.

Hvem er vi?

Fra vårt hovedkontor i Sarpsborg designer og produserer vi verdens beste, helelektriske kjøreøty for urban mobilitet og logistikk. Vi følger den typiske Skandinaviske stilen med enkle og funksjonelle løsninger. Vi fokuserer på ditt sluttresultat og holder alt annet på et absolutt minimum. Men vi er så mye mer enn det. Med mange års erfaring fra å jobbe med ledende kunder, fagforeninger, importører og lovgivende organer er vi en kunnskapsrik partner med glødende interesse for din sukssess. Gjennom at du lykkes i din virksomhet oppnår vi det virkelige målet. Et bedre miljø.