Hos FASVO kjører de ansatte Paxster hver dag

FASVO er et voksende selskap som tilrettelegger arbeid for mennesker med ulike utfordringer. De er også en godkjent lærebedrift i mange ulike fag og tilbyr spesialundervisning i ulike bedrifter. Vi har snakket med dem om hvorfor de valgte å bruke Paxster som deres nye arbeidsverktøy.

fredrikstad fasvo paxster
Foto: Studio Græsdal

Inspirert av Posten Norge

FASVO hadde begynt jakten på et praktisk elektrisk kjøretøy som de kunne benytte i sitt daglige arbeid. De hadde allerede en stund lagt merke til kjøretøyet som postbudene kjørte og ønsket å finne ut mer om dette kjøretøyet. Fra mai 2021 kjørte de selv rundt i deres egne Paxstere.

“Paxsteren gjør det mulig for flere av våre arbeidere å kjøre rundt selv for å utføre ulike oppgaver, i tillegg til at vi har blitt mer miljøvennlig.”

Kent Engseth, Arbeidsleder Fasvo
fasvo fredrikstad paxster city

Et miljøvennlig alternativ

FASVO ønsket et mindre kjøretøy som kunne muliggjøre at flere av de ansatte kunne kjøre selv. “Som de fleste andre, har ønsker vi også å ha fokus på miljø og bærekraft og derfor ønsket vi et miljøvennlig kjøretøy som vi kan bruke innenfor alle områdene vi opererer i”, sier Engseth.

Veldig fornøyd med kapasiteten i skapet

FASVO verdsetter de gode kjøreegenskapene til Paxsteren, og størrelsen både på kjøretøyet og skapet er perfekt til deres bruk. “Vi er veldig fornøyde med lastekapasiteten på Paxsteren”, konkluderer Engseth.

Recent news:

Stay in the loop: