Tønsberg kommune var først ute med Paxster for parkeringskontroll

tonsberg kommune paxster

Motivert av fordelene med Paxster, var Tønsberg kommune, seksjon for park og kontroll de første park- og kontrollkundene som tok Paxster i drift. Etter en god stund i drift, tok vi en prat med Erik Lund, Avdelingsleder for Tønsberg Parkering. 

En pålitelig arbeidspartner 

Tønsberg kommune er fornøyde med at den 100% elektriske Paxster er en pålitelig arbeidspartner som erstatter person- eller varebilen. Den lar parkeringsbetjenten utføre oppdragene raskere og mer kostnadseffektivt enn før. Kjøretøyet er spesielt tilpasset oppdrag i by- og nærområder hvor bærekraft, effektivitet og ergonomi er viktig, og den produseres for profesjonelle aktører med høye krav til driftssikkerhet og driftskostnader.  

“Når vi er i sentrum hele dagen, er det viktig at vi tar ansvar og gjør det vi kan med tanke på miljøet, sier avdelingsleder” 

Erik Lund – Avdelingsleder 
paxster tønsberg brygge parkering
Paxsteren på Tønsberg Brygge

Tok tidlig et miljømessig standpunkt 

For å forhindre luftforurensning blir individuell trafikk med motorkjøretøyer stadig mer begrenset i bysentre og urbane områder rundt om i verden. Tønsberg Parkering var tidlig ute med å ta et standpunkt når det kommer til deres miljøavtrykk ved å implementere Paxster, og eliminere fossildrevne biler. 

Ergonomi for førerne i fokus 

Paxster er designet for rask og ergonomisk inn- og utstigning av kjøretøyet. Å gå inn og ut av kjøretøyet flere ganger om dagen er et sentralt element i Tønsberg Parkeringsvirksomhet. Det er derfor viktig for dem med fokus på ergonomi, for å unngå unødvendig belastning på føreren som igjen kan føre til høyt sykefravær. 

Les en fysioterapeut sin uttalelse om ergonomiske fordeler med Paxster.

Optimal svingradius er ideelt i et bymiljø 

Kjøretøyet er både smidig og enkelt å betjene i byområder. Med en smal svingradius på bare 1,75 meter gjør det navigering på trange parkeringsplasser til en lek. 

Ifølge Lund byr Paxster også på nye muligheter for inspeksjoner på stedet. I tillegg ble kjøretøyene også levert med automatiske varsellys, som aktiveres når Parkeringsagenten har stanset kjøretøyet og forlatt setet. 

tonsberg kommune paxster brygga
Paxsteren ved varsellamper på skapet

4 gode grunner til at Paxster fungerer godt for parkeringsbransjen: 

Et kostnadseffektivt alternativ 
Gunstig pris. Ekstremt lave driftskostnader. Leasing og lån. Erstatter en dyrere bil. Høy driftssikkerhet. God service. 

Riktig verktøy for jobben 
Lang rekkevidde. Bedre fremkommelighet. Scan mer rett fra setet. Utmerkede vinteregenskaper. Nøkkelferdig leveranse. 

Laget for betjenten 
Bedre ergonomi. Raskere ut og inn av kjøretøyet. Lettere å bruke i by. Bidrar til lavere sykefravær. Fritak for belter under kontroll. Ikke hjelmkrav. 

Et bærekraftig image 
Produsert i Norge. 100% elektrisk. Bedre lokalmiljø. Lav støyprofil. Mindre svevestøv enn bil. Tar mindre plass. Godt likt av publikum. 

Share:

More Posts

Subscribe to our blog

Get the latest posts in your email