Et ideelt verktøy for parkeringsetaten

fredrikstad kommune paxster

Etter et drøyt år i drift i sitt daglige arbeid, verdsetter parkeringsetaten i Fredrikstad kommune sin Paxster som et av deres arbeidsverktøy. Et miljøvennlig og smidig kjøretøy som gjør hverdagen enklere.

Paxster Fisketorget
Paxsteren på Fisketorget i Fredrikstad

Ønsket seg et nytt kjøretøy

Vi har snakket med Trafikklederen for parkering i Etat for bydrift- parkering og transport i Fredrikstad kommune, Einar Skavdal Karlsen. De merket at det vokste frem et behov for et kjøretøy som var smidigere enn bil i trafikken. Med sine små fotavtrykk ble Paxsteren raskt et alternativ til vurdering.

“Etter anbefalinger fra flere andre firmaer som hadde erfaring med Paxster, ville vi også teste”.

Einar Skavdal Karlsen, Trafikkleder Parkering
paxster fredrikstad kommune fisketorget
Parkeringsetatens Paxster med flott dekor

Overraskende lett å ta seg rundt

“En av de tingene vi setter ekstra pris på er hvor lett man kan ta seg rundt med en Paxster”, sier Karlsen. Han legger også til at man får en veldig god oversikt over trafikkbildet når man sitter på setet.

Pimpet opp Paxsteren

Førerne av kjøretøyet til parkeringsetaten, merker at de får litt oppmerksomhet når de kjører rundt i byen. Med egen dekor på det 1000 liter store skapet på sin Paxster Cargo, er de ekstra synlige i bybildet i Fredrikstad. “Ja, vi får vist oss litt ekstra frem etter vi fikk “pyntet” den litt, avslutter Karlsen.

Share:

More Posts

Subscribe to our blog

Get the latest posts in your email