Derfor valgte Skien kommune brukt Paxster

paxster skien kommune

Da Skien kommune var på jakt etter et elektrisk kjøretøy som skulle erstatte deres daværende servicebil, falt valget på Paxster. Etter halvannet år har de ennå ikke angret på det. Vi spurte hvorfor.

Sparer tid og miljø

Etter de gikk til anskaffelse av Paxster, er det merkbart at de sparer både tid og miljøet, kan Bård Rougthvedt meddele. Han er Driftsansvarlig innen maskinforvaltning i avdelingen for byutvikling, drift og kultur i Skien kommune. De er svært fornøyde med å både slippe drivstoffkostnader og ikke minst spare miljøet for unødvendige utslipp.

“Vi ser at Paxsteren også har flere bruksområder og fremover ser vi for oss å også benytte den i forbindelse med større arrangementer i byen”.

Bård Roughthvedt, Driftsansvarlig, maskinforvaltning for Byutvikling, Drift og Kultur

Kjøpte brukt Paxster på finn.no

For å være enda mer bevisste på både kostnader og miljø, ønsket Skien kommune og undersøke hva de kunne få tak i av små brukte kjøretøy. Hva var vel mer naturlig enn å starte søket på Norge’s største markedsplass for kjøp og salg av bil, finn.no? Det var da de kom over Paxster 2ndDrive. Paxstere som er kjøpt tilbake, strippet helt ned, og bygget opp igjen ev en blanding av nye og brukte deler. Dette var et alternativ som møtte deres behov, så da var valget enkelt.

paxster brukt second drive
Paxster 2ndDrive. Foto: Paxster

En enklere hverdag med Paxster

De som bruker Paxsteren er spesielt fornøyde med at den er så enkel å gå inn og ut av. Det er enkelt å hente både deler og varer. Det at kjøretøyet tar så liten plass, gjør at det kan parkeres inne på selve verkstedet når det ikke er i bruk.

Vil bruke Paxster til større arrangementer

Opprinnelig så de etter et elektrisk kjøretøy de kunne bruke til delehenting og reparasjon av maskiner og utsyr inne på deres område. I tillegg til det å hente varer hos lokale leverandører. “Vi ser at Paxsteren også har flere bruksområder og fremover ser vi for oss å også benytte den i forbindelse med større arrangementer i byen”, sier Rougthvedt.

Share:

More Posts

Subscribe to our blog

Get the latest posts in your email