Produktutvikler Elektronikk og Programmering

Paxster AS er et selskap i HTS Gruppen, Hans Torgersen & Sønn AS, en av Europas ledende selskaper innen barnesikringsutstyr. Sentralt for HTS står blant annet sikre og innovative transportløsninger for ulike brukergrupper.

Paxster AS holder til i Sarpsborg, Viken. Her ligger selskapets hovedkontor, med utvikling, produksjon, logistikk og salg.
Utviklingen av elektriske kjøretøy startet 2011 og det er investert betydelige ressurser i å ta frem Paxster EDV, slik den fremstår i dag. Hver eneste dag benyttes våre kjøretøy til å flytte tusenvis av brev, aviser, pakker, matvarer og mennesker i byer og tettsteder over hele verden. Paxster er en av de ledende produsentene av elektriske kjøretøy for urban mobilitet og varetransport og vi støtter våre kunder i alle faser – fra planlegging og skreddersøm til ettermarked og finansieringstjenester.

Vi satser videre og søker derfor en: Produktutviklinger innenfor Elektronikk og Programmering. 

Det finnes allerede flere varianter av kjøretøyet, primært tilpasset effektiv og ergonomisk riktig distribusjon av post, aviser og pakker, men selskapet har ambisjon om å utvide produktporteføljen for å imøtekomme flere brukergrupper og et enda større marked enn der vi opererer i dag.
Vi er i dag tilstede i mer enn 20 forskjellige land med våre produkter.

Selskapet består pr. i dag av ca. 35 ansatte og vi glemmer aldri at det er våre dedikerte medarbeidere som danner grunnlaget for suksess.
Hos Paxster forventer vi at alle bidrar til en kultur preget av åpenhet, integritet og gjensidig respekt.

 

Om stillingen:

Vi er på utkikk en etter en dyktig ingeniør med praktisk forståelse av kjøretøy. På utviklings avdelingen jobber vi som et team og hver ingeniør har områder som de har et hovedansvar for oppfølging av. Stillingen vi nå ønsker å fylle er tenkt få et hovedansvar for oppfølging av vårt flåtestyringssystem og prosjekter relatert til dette. I tillegg er det viktig at søker har interesse og erfaring med programmering og embedded elektronikk og gjerne med reguleringsteknikk erfaring. Typiske oppgaver vil være programmering og tuning av motorkontroller, Battery Management System, ECU, CAN kommunikasjon mellom enheter og diagnose systemer. Andre oppgaver som kan være aktuelle er testoppsett, logging og automatisering i produksjon.

Vi har mange teknisk spennende oppgaver foran oss og mener vi kan tilby en unik jobb om du er en kreativ og fremoverlent person. Det er viktig at du er selvstendig, pliktoppfyllende, kvalitetsbevisst og liker å jobbe i et team.   

 

Vi søker deg som: 

 • Er ingeniør innen elektronikk, mekatronikk, automasjon el liknende
 • Har noen års erfaring innen elektronikk / styringer/ motor/servo og prosjektarbeid
 • Er både teoretisk / analytisk og praktisk anlagt
 • Er allsidig og ser de gode løsninger og har erfaring med elektriske og elektroniske systemer og gjerne erfaringer med utstyr i krevende miljøer.
 • Jobbe med testing av elektronikk og elektriske komponenter og lage testutstyr/test prosedyrer, ta frem og vedlikeholde tegningsunderlag/spesifikasjoner for produksjon og innkjøp.
 • Liker deg i verkstedet likeså godt som foran pc’n
 • Strukturert og høy arbeidskapasitet.
 • Er kvalitetsbevisst og ikke redd for å ta ansvar og eierskap til prosjektene
 • Er selvstendig, oppsøkende, og ser hvor det er viktig å rette søkelyset
 • Har erfaring og interesse av kjøretøy og synes det er spennende å konstruere, utvikle og produsere elektriske nyttekjøretøy her i Norge.
 • Er utadvendt, kjapptenkt, løs og ledig, positiv og har glimt i øyet

 

Kvalifikasjoner 

 • Ingeniør
 • Noen års erfaring i relevant arbeide er ønskelig, men ny utdannede vil også bli vurdert
 • Erfaring i ERP systemer er ønskelig, vi benytter Microsoft AX
 • God data kunnskap gjerne erfaring fra programmering
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner både på norsk og engelsk

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med: Development Manager, Helge Brudeli, 911 80 835

 

Søknadsfrist: SNAREST

Søk på stillingen nå