Open vacancies - Ledige stillinger

Økonomisjef/Controller

Dette er muligheten for deg som har appetitt for å være med å utvikle et selskap i en internasjonal ekspansjon og som trives med å ha fingrene nedi de økonomiske beslutningene! Som Økonomisjef/Controller hos Paxster AS vil du være operativ og ha ansvaret for selskapets økonomistyring, samt sikre at regnskap og controlling gjennomføres i samsvar med overordnede regler.

Les mer »

QHSE-Manager

Vil du være med å sette dagsordenen innen kvalitet, sikkerhet og arbeidsmiljø hos oss i Paxster? Da er du kanskje vår nye QHSE-Manager! Vi søker nå etter en erfaren og engasjert QHSE-Manager som ønsker faglige og personlige utfordringer og som vil være med på å videreutvikle vår virksomhet. Du skal aktivt bidra til at virksomheten og utvikling av denne gjennomføres iht bransjens og bedriftens strenge krav til kvalitet og helse, miljø og sikkerhet. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør og vil være en del av Paxster sin ledergruppe. Kan dette være jobben for deg?

Les mer »

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for en bærekraftig fremtid? Er du på jakt etter noe nytt, sitter du inne med kunnskap som du tror vi vil kunne dra nytte av, liker du å gjøre en forskjell? Da er du sannsynligvis den vi leter etter! Vi trenger ditt talent, dine kunnskaper og erfaringer. Vi kan tilby en trygg arbeidsplass

Les mer »