Open vacancies Ledige stillinger

These pages are in Norwegian. 

dpd-paxster-ergonomics
To stillinger

Elektroingeniør

Vi er på utkikk etter to dyktige ingeniører til utviklings avdelingen. Begge vil bære produktansvar for elektriske/elektroniske komponenter til vårt kjøretøy, og vil ha hovedansvar for oppfølging av disse komponentene for utvikling/testing, produksjon, innkjøp og kvalitet.

Les mer »
To stillinger

Prosjektingeniør – Sarpsborg

Er du opptatt av elektrifisering av logistikkbransjen og en mer bærekraftig fremtid? Paxster er den eneste kjøretøyprodusenten i Norge, og de har trolig passert bilen Tink i antall solgte kjøretøy. Det er viktig at du ønsker å være med på det grønne skiftet og gjøre den elektriske plattformen bedre rustet. I dag benyttes deres kjøretøy hovedsakelig til Last Mile levering i bynære områder hovedsakelig i proffmarkedet. Paxter er med i et EU prosjekt med Autonom konvoi-kjøring, dette vil bli et nytt og spennende område fremover.

Les mer »

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for en bærekraftig fremtid? Er du på jakt etter noe nytt, sitter du inne med kunnskap som du tror vi vil kunne dra nytte av, liker du å gjøre en forskjell? Da er du sannsynligvis den vi leter etter! Vi trenger ditt talent, dine kunnskaper og erfaringer. Vi kan tilby en trygg arbeidsplass

Les mer »