STADIG FLERE VELGER PAXSTER

Nå fra 59.000,-. 

Perfekt for take away dagligvarer dark kitchen dark store hjemlevering

Perfekt for

take away dagligvarer dark kitchen dark store hjemlevering

Paxster har blitt det mest solgte norskproduserte kjøretøyet noensinne! Det er vi stolte av!  Men det er heller ikke helt uten grunn. Utseende, brukervennlighet, effektivitet og lave kostnader er viktige årsaker. 

Paxster brukes først og fremst av store internasjonale logistikkselskaper, som DHL, DPD, nasjonale postselskaper m.m. Her hjemme brukes den blant annet av Posten Norge og Helthjem i store antall. Men, den brukes også innenfor kommunal sektor, mat- og detaljvaredistribusjon og en rekke andre som trenger et moderne og grønt kjøretøy i urbane områder.

GODE GRUNNER TIL Å VELGE PAXSTER

Paxster koster brukt fra 69.000 kroner og ny fra 135.000. Med realistisk rekkevidde inntil 115km og god nyttelast får du mye for pengene!

Når store flåtekunder kjøper kjøretøy er driftskostnadene i fokus. Paxster er bygget for denne typen kunder og leverer god holdbarhet og kvalitet, som gir deg lavere driftskostnader. 

I tillegg bruker kjøretøyet forsvinnende lite strøm, med 80-100 watt-timer / km. 

En Paxster forsikrer du fra omtrent 90,-/mnd for full kasko. 

I Norge har vi et nasjonalt serviceapparat med god dekning. Her kommer serviceteknikeren “dit du er” og utfører alt av service og reparasjoner on-site. 

Vi en responstid på 24-48 timer. 

For nye kjøretøy tilbyr vi både leasing og lånefinansiering, slik du er vant med fra bilverden. 

For brukte kjøretøy tilbyr vi lånefinansiering. 

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy en finansieringspakke. 

SLIK BRUKER DE PAXSTER!

Domino’s deliver with Paxster!

Domino’s Pizza, recognized as the world leader in pizza delivery and a company of exceptional people on a mission to be the best pizza delivery company in the world. Domino’s Pizza Norway has been operating the Paxster Delivery from two locations in Oslo with good results. We paid them a visit to learn more about their experience so far!

LES SAKEN HER >>
paxster 2nd drive matlevering

Premier Moorley Deliver in 30 minutes!

Premier Moorley – a concept store in Booker Wholesale UK has upped its sustainability credentials with ‘Premier Paxter’, an electric vehicle, which has been branded up to further publicise the store’s offer. “It’s green and it’s efficient,” says Ajay.

LES SAKEN HER >>
groceries paxster space

DE VANLIGSTE MYTENE

En Paxster har en reell rekkevidde på opptil 115 km, og husk at du kan lade med vanlig 230 V kontakt. Type-2 medfølger også.

Absolutt! Paxsteren er utviklet for å takle norske forhold. Mange av våre kunder er ute lenge før brøytebilene kommer, eller mens snøen daler ned. Du finner Paxster fra Grønland og Alta, via alpene i Østerrike og helt til sydspissen på New Zealand. Og alle forteller om utmerkede kjøreegenskaper på vinteren.

Vi leverer gode vinterdekk med eller uten pigg og høy last over bakakslingen (drift på bakhjul) som medfører at vi får høyt marktrykk og godt veigrep.

Det korte svaret er; “Nei, det gjør den ikke”. 

Kjøretøyet har et svært lavt og sentrert tyngdepunkt, som sammen med plasseringen på hjulene gir kjøretøyet svært god stabilitet mot velt.

Skulle du allikevel klare å få den opp på to hjul vil sikkerhetssystemer umiddelbart kutte all kraft på motoren, slik at at kjøretøyet kommer tilbake.

For å få innpass hos de store selskapene som Posten Norge, DHL Express, La Poste, New Zealand Post, DPD UK og andre, må kjøretøyet ofte godkjennes av ulike instanser med strengere krav enn det som stilles i typegodkjenningen til slike kjøretøy. Her passerer Paxster med god karakter.

En Paxster er registrert som en moped, hvilket betyr at å sammenligne sikkerheten med en bil ikke blir helt riktig. Det stilles helt andre krav. Til å være moped, er du veldig godt beskyttet i en Paxster og den er utstyrt med 3 punkts setebelte.

Vi vet at mange blir overrasket over hvor mye plass det egentlig er i Paxsteren når de får tatt en nærmere titt. Som en indikasjon, er det i skapet på en Paxster Cargo (1250 liter), plass til alt fra en vaskemaskin til 3770 i-Phone deksler. Selv om det neppe er det du har behov for å fylle den med.

Dette hører vi ganske ofte, og svaret på dette er “jo, det fungerer faktisk ganske bra“.

Med rett bekledning holder man varmen og unngår de store temperatursvingningene mellom en glovarm bil og iskald uteluft. Posten har sett på dette, og sykefraværet falt med over 15% da de skiftet til Paxster, dels grunnet dette.

Vi har også en del utstyr som er elsket i kjøligere strøk:

 • Oppvarmet frontrute – Ikke tenk på is og snø
 • Oppvarmede håndtak
  Saltrekk i 100% ull
 • Vindavvisere som leder fartsvinden vekk fra kabinen

DETTE SIER KUNDENE VÅRE

NYE KJØRETØY

FRA 135 000
 • Helt ny fra produksjon
 • 2 til 5 års garanti
 • 45-60 km/t toppfart
 • Rekkevidde inntil 115km
 • 240kg nyttelast
 • Kontant / lån / leasing

BRUKTE KJØRETØY

FRA 69 000
 • Re-produsert
 • 1 til 2 års garanti
 • 45 km/t toppfart
 • Rekkevidde inntil 80km
 • 200kg nyttelast
 • Kontant / lån

Vårkampanje på 2ndDrive:

Kampanjepris fra kr. 59.000,-* eller 934,-/mnd.**

*Kampanjepris inkludert kr 10 000,- i prisavslag og gratis hjemlevering og montering av lader. Montering av lader forutsetter at det finnes et egnet 230V stikk i nærheten. Pris er eks. mva og inkl. frakt og levering med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. **Eff. 9,35%, 25% EK, lån kr. 47 051,- o/5 år, kost kr. 10 959,- tot kr. 58 010,-

Vårkampanje på 2ndDrive:

Kampanjepris fra kr. 59.000,-* eller 934,-/mnd.**

*Kampanjepris inkludert kr 10 000,- i prisavslag og gratis hjemlevering og montering av lader. Montering av lader forutsetter at det finnes et egnet 230V stikk i nærheten. Pris er eks. mva og inkl. frakt og levering med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. **Eff. 9,35%, 25% EK, lån kr. 47 051,- o/5 år, kost kr. 10 959,- tot kr. 58 010,-

ENKEL I BRUK

Ingen girvelger, gass- og brems i samme håndtak, helautomatisk parkeringsbrems og kraftige lys gjør kjøringen til en enkel og trygg opplevelse. 

LAGET FOR MENNESKET

Oppvarmede håndtak, justerbart styre, ergo-kabin og korrekt løftehøyde inn til skapet er bare noen av de gode egenskapene. 

SMARTE DETALJER

Les mer om alle de smarte detaljene på Paxster. Her finner du alt fra fjernkontroll på tenningen til løsninger for innvendig belysning. 

PLASS TIL ALT DITT

Paxster har god plass til det meste av det du måtte behøve. Med lasteplass i skapet, foran styret og i to romslige sidelommer er det nok plass. 

BYGGET FOR NORDISK KLIMA

“Mange av våre sjåfører er ute lenge før brøytebilene har kommet, eller mens snøen daler ned. Alle våre førere er enige om at Paxster er svært god på vinterføre"
posten-norge-driving-paxster-during-winter
Marianne Romsdal
Budleder

Velg mellom kvalitets vinterdekk (pigg eller piggfritt). I kombinasjon med et lavt tyngdepunkt og høyt marktrykk over bakakslingen får kjøretøyet utmerkede veigrep på norsk vinterføre. 

Paxster har mange kunder, blant annet på Grønnland, i Nord-Norge, i de Østerriske alpebyene og på New Zealand. Samtlige bekrefter at kjøretøyet er velegnet på vinterføre!

When equipped with quality winter tires, the low center of gravity and high ground pressure over the rear axle gives the vehicle excellent traction. Many of our customers rely on this vehicle to get the job done, year-round, in all weather conditions.

Våre kvalitets Lithium-Ion batterier er bygget spesielt for å fungere optimalt under nordiske forhold. Det betyr at batteriet er ekstra godt isolert slik at vi gjenvinner varme fra lading og utlading. I tillegg er det integrerte varmekabler i batteriet som styres av laderen og BMS. 

 • Oppvarmede håndtak: Velg våre oppvarmede håndtak som produseres av verdens ledende hotgrip-produsent: Oxford. 
 • Skreddersydd ulltrekk: Våre 100% ulltrekk gir optimal kjørekomfort på vinterføre. Enkelt å ta av og på, og egnet for maskinvask.  
 • Vindavvisere: Spoilere langs hver side av vindskjermen leder fartsvinden bort fra kabinen. 

Alle kjøretøy har integrerte varmetråder i frontruten som gjør det enkelt å fjerne evet dugg og is.