KAMPANJE PÅ

BRUKTE KJØRETØY FRA PAXSTER

KAMPANJE

BRUKTE KJØRETØY FRA PAXSTER

OPPDAG NYE MULIGHETER MED PAXSTER

KOMMER SNART SOM PICKUP!

Les mer om den kommende lanseringen av Paxster Utility her. Merk at disse sidene står på engelsk. 

Paxster har blitt det mest solgte norskproduserte kjøretøyet noensinne! Det er vi stolte av!  

I dag brukes den av kommunal sektor, matervaredistributører, vaktmestere, håndverkere og en rekke andre som trenger et moderne og grønt kjøretøy i urbane områder. Paxsteren er også et velkjent kjøretøy hos flere av de store internasjonale logistikkselskapene.

NYTT LIV TIL BRUKTE KJØRETØY

Etter 4-6 år på veien hos våre nybilkunder, kjøper vi tilbake utvalgte kjøretøy og tar de gjennom vår unike re-produksjonsprosess. 

Kjøretøyene demonteres til hver minste skrue og mutter, og hver komponent blir nøye overhalt. Deretter bygges kjøretøyene opp etter siste standard som forlenger levetiden på kjøretøyet betraktelig, noe som gir en enorm miljøgevinst. Alle 2ndDrive kjøretøy oppfyller gjeldende standarder innenfor sikkerhet, pålitelighet og utseende, er utstyrt med de nyeste tilkoblingsfunksjonene og selges med en solid garanti. 

Du kan også lese mer om 2ndDrive produktene her.

fasvo fredrikstad paxster

FASVO jobber med å tilrettelegge arbeid for mennesker med ulike utfordringer og bruker Paxster i sitt daglige arbeid.

Merk at bilkonfiguratoren er på Engelsk språk. Du kan velge Norsk valuta. 

SE FILMEN:
SLIK BYGGER VI BRUKTE KJØRETØY

Kampanje på 2ndDrive:

Kampanjepris fra kr. 64.000,-* eller 1.044,-/mnd.**

*Kampanjepris inkludert kr 10 000,- i prisavslag og gratis hjemlevering og montering av lader. Montering av lader forutsetter at det finnes et egnet 230V stikk i nærheten. Pris er eks. mva og inkl. frakt og levering med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. **Eff. 10,11%, 25% EK, lån kr. 52 790,- o/5 år, kost kr. 13 134,- tot kr. 78 650,-

sateba internlogistikk paxster 2nd drive sommerkampanje
fredrikstad kommune paxster

Kampanje på 2ndDrive:

Kampanjepris fra kr. 64.000,-* eller 1044,-/mnd.**

*Kampanjepris inkludert kr 10 000,- i prisavslag og gratis hjemlevering og montering av lader. Montering av lader forutsetter at det finnes et egnet 230V stikk i nærheten. Pris er eks. mva og inkl. frakt og levering med unntak av Nordland, Troms og Finnmark. **Eff. 10,11%, 25% EK, lån kr. 47 051,- o/5 år, kost kr. 10 959,- tot kr. 58 010,-

VIDEOGALLERI

DETTE SIER KUNDENE

Vi blir godt lagt merke til med Paxster. Den er lett å navigere i byen og på trange steder, samt enkel å komme ut og inn av.

Paxster er som en liten bil og er et utmerket alternativ til min gamle bil. Paxster AS har levert førsteklasses service. Det er også en bonus at jeg har god plass til å ha med både matvarer eller høy til hestene.

Paxsteren fungerer utmerket til vårt formål som i all hovedsak er frakt av mindre utstyr og forflytning innad på vårt relativt store område.

Denne brukes flittig og er spesielt godt egnet mellom hytten og båthavnen. Masse plass, enkel å bruk og billig i drift. Dette kjøretøyet kan jeg varmt anbefale andre

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Paxster 2ndDrive kjører du fra fylte 16 år med Mopedbilførerkort (AM147) eller fra 18år med ordinært førerkort klasse B. 

Paxster 2ndDrive går i maksimalt 45 km/t. 

Hos Paxster opererer vi med realistiske rekkevidder. Når du kjøper en 2ndDrive kan du velge mellom 60, 70, eller 80 km realistisk rekkevidde. 

Ja, prisene er inkludert MVA. 

EN ENKEL TOTALLØSNING

EN ENKEL TOTALLØSNING

Klikk på pluss-tegnet nedenfor for å lese mer!

Våre kjøretøy leveres hjem til deg i samarbeid med Bring Cargo (Nordland, Troms og Finnmark) eller direkte via våre serviceteknikere.

Til tross for at Paxster er svært enkel å kjøre får alle våre kunder grundig opplæring i korrekt bruk. Vi vil at du skal føle deg trygg på bruken og våre servicemedarbeidere er flinke til å gi opplæring og besvare spørsmål underveis.

Om du bor i Nordland, Troms eller Finnmark vil egen avtale om opplæring måtte inngås.

Ved overlevering av kjøretøyet bistår vi med montering av din lader. Montering av lader krever at du har et 230V stikk i nærheten av der kjøretøyet skal oppstilles, ute eller inne. Laderen monteres på vegg og kobles til et ordinært 230v stikk.

Paxster AS har et landsdekkende serviceapparat (egen ordning for Nordland, Troms og Finnmark). Våre serviceteknikere kommer «dit du er» uten ekstra kostnad og utfører alle typer service og vedlikehold på stedet. Dette gjør at du slipper å frakte kjøretøyet til et verksted.

Service bestiller du enkelt på telefon 4770 1100 og våre teknikere er normalt på plass innen 24-48 timer (raskere ved behov).

Vi tilbyr en rekke ulike finansieringsalternativer og kan skreddersy en løsning som passer din økonomi.

Full kasko fra IF forsikring begynner for mange godt under 100-lappen per mnd., avhengig av bonusnivå, alder og kjørelengde. 

ENKEL I BRUK

Ingen girvelger, gass- og brems i samme håndtak, helautomatisk parkeringsbrems og kraftige lys gjør kjøringen til en enkel og trygg opplevelse. 

LAGET FOR MENNESKET

Oppvarmede håndtak, justerbart styre, ergo-kabin og korrekt løftehøyde inn til skapet er bare noen av de gode egenskapene. 

SMARTE DETALJER

Les mer om alle de smarte detaljene på Paxster. Her finner du alt fra fjernkontroll på tenningen til løsninger for innvendig belysning. 

PLASS TIL ALT DITT

Paxster har god plass til det meste av det du måtte behøve. Med lasteplass i skapet, foran styret og i to romslige sidelommer er det nok plass. 

SIKKERHET

SIKKERHETSBELTE

Våre kjøretøy leveres med sikkerhetsbelte som gjør at man sitter trygt og godt i kjøretøyet. Alle kjøretøy innehar en Europeisk typegodkjenning som betyr at vi tilfredsstiller alle gjeldende sikkerhetskrav. 

DØDMANNSBRYTER

Kjøretøyet merker om du sitter på setet, omtrent slik en dødmannsknapp fungerer på en påhengsmotor. På nyere modeller er denne også koblet mot håndbrekket på en smart måte. 

STABILITET

Mange tenker ved første øyekast at dette er en “veltepetter”. Det er imidlertid ikke riktig. Med over 3000 kjøretøy på veien, som går i snitt 7 timer hver eneste dag, har vi sjeldent opplevd at en Paxster velter. Teknikk ombord jobber aktivt for å forebygge slike hendelser. 

BYGGET FOR NORDISK KLIMA

“Mange av våre sjåfører er ute lenge før brøytebilene har kommet, eller mens snøen daler ned. Alle våre førere er enige om at Paxster er svært god på vinterføre"
posten-norge-driving-paxster-during-winter
Marianne Romsdal
Budleder

Velg mellom kvalitets vinterdekk (pigg eller piggfritt). I kombinasjon med et lavt tyngdepunkt og høyt marktrykk over bakakslingen får kjøretøyet utmerkede veigrep på norsk vinterføre. 

Paxster har mange kunder, blant annet på Grønnland, i Nord-Norge, i de Østerriske alpebyene og på New Zealand. Samtlige bekrefter at kjøretøyet er velegnet på vinterføre!

When equipped with quality winter tires, the low center of gravity and high ground pressure over the rear axle gives the vehicle excellent traction. Many of our customers rely on this vehicle to get the job done, year-round, in all weather conditions.

Våre kvalitets Lithium-Ion batterier er bygget spesielt for å fungere optimalt under nordiske forhold. Det betyr at batteriet er ekstra godt isolert slik at vi gjenvinner varme fra lading og utlading. I tillegg er det integrerte varmekabler i batteriet som styres av laderen og BMS. 

  • Oppvarmede håndtak: Velg våre oppvarmede håndtak som produseres av verdens ledende hotgrip-produsent: Oxford. 
  • Skreddersydd ulltrekk: Våre 100% ulltrekk gir optimal kjørekomfort på vinterføre. Enkelt å ta av og på, og egnet for maskinvask.  
  • Vindavvisere: Spoilere langs hver side av vindskjermen leder fartsvinden bort fra kabinen. 

Alle kjøretøy har integrerte varmetråder i frontruten som gjør det enkelt å fjerne evet dugg og is. 

LES MER OM 2ndDRIVE

Sidene er på engelsk.